Nye restriksjoner

Postet av Otrahallen den 1. Apr 2021

Nye restriksjoner i Treningssenteret.


Vi er veldig heldige som bor i en kommune uten smitte per dags dato. Otrahallen helse- og treningssenter prøver hele tiden å være i forkant av myndighetenes tiltak. De sier nå at bare innbyggere i kommunen kan bruke treningssenteret.

Vi har nå begrenset dette til at kun innbyggere i gamle Hornnes kommune vil ha tilgang til senteret i en periode. Det betyr i praksis innbyggere på vestre side av Otra med Senum i nord. Det er to hovedgrunner til dette. 


1. Vi vil begrense antall medlemmer i lokalene. 


2. Vi har også inntrykk av at innbyggere på Evjesiden er noe mer uforsiktige i forhold til smittevernet. Ifølge bilruta er det også langt større trafikk til Kristiansand fra Evje enn fra Hornnes, noe som kan bringe smitte til bygda. Befolkningen bor også tettere, særlig rundt sentrum. 


Evjes befolkning vil imidlertid kunne delta på gruppetimene som vil være ute etter påske. Vi oppmuntrer til å ta Tufteparken ved EH-banen i bruk i perioden. Evjeinnbyggere vil kunne benytte senteret ved legemelding eller fremvist koronatest siste døgn.


Tiltaket vil tre i verk fra mandag 12. april og varer i første omgang i 2 uker. Vi beklager selvsagt dette, men håper på forståelse.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.