Informasjon om treningssenteret  

Postet av Otrahallen den 19. Mar 2020

Treningssenteret er i utgangspunktet stengt frem til 26.mars. Det kan for øyeblikket se ut som det blir stengt også etter den tid. Medlemmer blir kompensert. Medlemmer som er på avtalegiro vil ikke bli trukket i april. Det er for sent å gjøre noe med trekket som går i disse tider. Det har ligget i nettbanken hos hver enkelt en stund. Medlemmer som har betalt med kort vil få utvidet sitt medlemskap tilsvarende den tiden senteret har vært stengt. Hver enkelt må få dette gjort på kontoret hos Olav når medlemstiden går ut.

Vi beklager på det sterkeste den situasjonen som har oppstått og det er lite vi kan gjøre. Som en hyggelig gest vil hvert medlem få lov til å ta med seg en gjest i en måned når restriksjonene opphører!
Frysing av treningsavgift

Postet av Otrahallen den 14. Mar 2020Dersom stenging av treningssenteret blir langvarig vil medlemmene få fryst medlemskapene sine, hvordan dette løses i praksis må vi finne ut av. NB! Avtalegirotrekket som forfaller 20. mars går som planlagt, men vi kan gjøre justeringer/stoppe april trekket.Treningssenteret stengt

Postet av Otrahallen den 12. Mar 2020

reningssenteret stengt! Regjeringen har i dag beordret alle treningsentre om å stenge. Tiltakene gjelder fra klokken i dag 12. mars klokken 18.00 til 26. mars 2020.Gruppetimer avlyst

Postet av Otrahallen den 11. Mar 2020

Pga risiko for koronasmitte avlyses gruppetimene i treningssenteret inntil videre. Vi oppfordrer ellers brukerene i hallen til å følge råd fra kommunelegen. Er du sjuk, bli hjemme. Vask deg godt og bruk spritdispenser flittig.
Booking gruppetimer

Postet av Otrahallen den 13. Jan 2020

Avbestilling på gruppetimer stenger nå 45 min før timen, men det er åpnet for venteliste på alle gruppetimene. Ventelista slettes 30 min før timen.

Det vil også sendes ut sms varsel når en fra venteliste får plass på timen. men det betinger jo selvfølgelig at du har riktig mobil nr registret i vår medlemsregister.