Løypevakter Tour of Norway - Viktig melding

Postet av Bjørn Anthony Halsall den 26. Mai 2022


Det er nå veldig mange som har tatt på seg ei vakt. Men noen plasser har en vakt fått 2 veger å holde. Det er bare veger som ligger tett sammen og er lite trafikkerte.

Er da bare å rigge klart, sperre den ene vegen med sperrebånd når bil med Rødt flagg kommer (vil komme en haug med politi på motorsykler også, de tar også å sperrer mye på sin vei.)  Så sperre den andre vegen og stå til bil med grønt flagg har passert. 

Vakttidene som er oppgitt er ganske omtrentlige, starten går kl 1250 fra Hovden skisenter, og det forventes en snitthastighet på ca 50 i timen nedover.

Ca forventa passeringstider:

Bygland kl 15:10

Evje kl 15:50

Det er noen vakter som har ett tidligere oppmøte, det er de som skal sette ut ett 302 skilt mot rittet, som stenger veien i nordgående retning. Sørgående trafikk går som normalt.

Alt av materiell (sperrebånd, vest, og noen får fløyte og gult flagg for å varsle syklister om risiko/fare) som du trenger blir lagt ut i vegkanten i det krysset du skal stå rett før løpet, og blir hentet igjen etter løpet.

Er det noe kontakt Tony på 90781614

Er den noen som har ett spesielt ønske om hvilket lag/forening som skal får dugnadspenger fra arrangøren, gi meg beskjed om det, så ordner jeg. Hvis ikke blir det Otra IL :)

Lykke til og tusen takk for hjelpa :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.