ÅPNER

Postet av Bjørn Anthony Halsall den 12. Jun 2020

Gode nyheter folkens!


Treningssenteret åpner dørene igjen mandag 15. juni kl 0600


Garderober vil kunne holdes åpen mot at man følger smitteverntiltakene. 

I samarbeid med myndighetene har Virke Trening utarbeidet en bransjestandard for treningssentrene. Nedenfor følger en oppsummering av sentrenes smitteverntiltak.

  • Kunder og ansatte som har symptomer på covid-19 må holde seg hjemme
  • Kunder og ansatte skal gjennomføre håndvask/hånddesinfeksjon avhengig av aktivitet og behov, men som et minimum ved ankomst og før de forlater senteret.
  • Unngå trengsel ved resepsjon, fellesarealer osv. Vurder adekvate tiltak for å organisere kø og sørg for at gruppetimer starter opp slik at det ikke blir store samlinger i ventearenaer.
  • Alle ansatte og kunder skal holde en avstand på minst én meter til enhver tid. Under trening med lav intensitet, som for eksempel styrketrening og uttøying, skal ansatte og kunder holde en avstand på minst én meter. Ved trening med høy intensitet, som for eksempel spinning eller kondisjonstrening i sal, skal avstandskravet økes til minst to meter. Avstanden må kunne holdes under hele aktiviteten.
  • Hyppig renhold av alle kontaktflater som er hyppig brukt – særlig fokus på vask av felles utstyr, garderober, toaletter og dusj.
  • Godt renhold av gruppetreningsrom mellom gruppetimer. Fjern alt som ikke kan vaskes regelmessig.


For dere som medlemskapet har gått ut i avstengningsperioden, fungerer nok ikke kortene lenger. Der må da komme innom å få oppdatert når senteret er bemannet. Alle som har avtalegiro fungerer nok kortene for. 


Kontantavtalene forlenges med 3 måneder, og avtalegiro vil ikke sendes ut før i juli med betaling for august. Slik at dere har slippet å betale i 2 mnd


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.