Gutter 12 er i gang!

Postet av Håndball den 14. Okt 2019

Første kamp for sesongen vel gjennomført!

For ein harli fin gjeng som va mæ te Fevik i dag. :)

Me møtte et Express lag som hadde ett par 13 åringer på disp, men åkkår 10-12 åringer ga dei god motstand. 💪

1. Omgang begynte litt trått og Express gikk raskt opp i en 4-1 ledelse, men då tykte Otraguttene at nok va nok. Med Thormod i spissen fikk de 3 raske mål. Emil Lexberg finta seg gjennom det offensive forsvaret å plutselig var Otra å lukta på ledelsen. Det var 1. Kamp med linjespiller, og det tok litt tid å bli vant med det, spesielt i forsvar. I angrep viste Ben Kristian seg frem på linja og hadde flere gode avslutninger. Til pause sto det 7-5 til hjemmelaget.

I 2.omg fikk Otra dreisen på forsvaret. Guttene stoppa innspillene til linja, og taklingene ble tøffere. Erik stoppa heilt vingen og gjorde en kjempe kamp! Men, i andre enden møtte de et annet godt forsvar, og det ble mye jobbing for de 4 målene som kom i denne omgangen.

Martin sprang så han nesten ikke kunne gå når kampen var over!

Et offensivt Expressforsvar gjorde sitt til at fintene til Sondre, Emil og Eivind ble viktige og de ble kreditert med noen fine scoringer. Trym og Lundgren voktet målet og gjorde en kjempe innsats. Det er virkelig moro å se hvordan guttene har utviklet seg! Alle ga virkelig alt og kjempet for hver en ball!

Kampen endte 14-9, men ingen hang med hode av den grunn. Vi ble enige om at neste gang skal vi være enda litt tøffere i forsvar og vi skal trene på å plassere skuddene våre litt bedre. Då he me trua på revansje 💪💪