Gratulerer Tonje & Andrea

Postet av Håndball den 22. Mai 2019

GRATULERER MED SEIEREN I SLUTTSPILLET VIPERS!

Vipers Kristiansand halte sent tirsdag kveld i land seieren i returoppgjøret mot Storhamar, det ble en jevn og nervepirrende kamp, men Vipers vant til slutt 24-23 etter et lurt skudd av Marta Tomac et drøyt minutt før slutt.

Andrea og Tonje løfter "bøtta"


Det er første gang at 2 spillere som har spilt på samme lag i Otra har blitt sluttspill mestere sammen! I kamptroppen i denne sluttspillfinalen var både Tonje Haugjord Refsnes og Andrea Thorsland Martinsen. Tonje er en av de spillerne i troppen med lengst fartstid nå, satt hele denne kampen på benken. Men har vært sterkt delaktig i de andre sluttspillkampene, ble sågar banens beste og toppscorer i returoppgjøret i semifinalen.

Andrea ble hentet inn som reserve for Eline Fagerheim i mål, etter at Katrine ble skadet i Champions league semifinalen, Andrea har ikke tatt i en ball med klister på 3,5 år. Og det var virkelig tøft av ho å stille på så kort varsel.

Tonje og Andrea spilte samme i Otra IL et par sesonger i 14-15 års alderen, ett annet funfact er det var i Otra Andrea ble omskolert til målvakt. Begge fikk fin utvikling i ungdomsårene av trenerne Laila Tjessem Våge og Anne Berit Birkeland.


Otra IL håndballgruppa er stolte av prestasjonene og gratulerer begge med sluttspillgull. Tonje gratulerer også med serie gull, cup gull og Champions league bronse denne sesongen. Slett ikkje værst av ei stille jente fra Evje og Otra IL. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.