Første helga etter høstferien kan vi si at nå er endelig håndballen tilbake, det har vært noen få kamper før høstferien for de aldersbestemte laga.

Men nå er herre og damelaget også i gang. Til stor begeistring for publikum.

I helga her det vært spilt mange kamper, lørdagen var det damelaget og Gutter 10 som var i gang, det har vi skrevet mer om i andre nyheter.

I dag søndag 17. oktober kom også herrelaget i gang med kamp etter 1,5 års spillefri.

Men først de andre resultatene.

Tidlig i dag var Jenter 13 på tur til Kristiansand, der møtte de Kristiansand /Gimletroll 2 på Idda Arena kl 1200.  Denne kampen endte med tap for Otra 14-10 etter å ha ligget under 7-5 til pause.

Jenter 14 var også på bortekamp, en langtur denne gangen med kamp kl 1800!!! i Listahallen!!! Denne endte også med tap for Otra, 20-10. Pauseresultatet var 8-5.

Damelaget spilte sin andre kamp for helge, mot KSI (Kristiansand Stidentidrettslag)Dette ble en spennende og god kamp, Otra var litt reduserte pga jobb og lignende, så hadde henta inn Anita Eikild for anledningen.

Otra ledet så å si hele kampen, men det var en periode i andre omgang at KSI ledet med 3 mål. Det kalrte Otra å utligne og igjen gå i ledelsen. men så tok kreftene slutt, KSI fikk et par heldige må, og vi klarte ikke å sette ballen i mål få flere gode sjanser i sluttminuttene. Det endte til slutt med 27-26 til hjemmelaget.

Herrelaget møtte også KSI, men på hjemmebane i Otrahallen. Det ble underholdning av høy klasse, skulle to de gutten ikke hadde gjort annet enn å spille håndball de siste halvannet året.

Otra åpnet beste, men KSI klarte å klamre seg fast og knappe inn på flere ganger, før Otra rykket fra helt på slutten av første omgang, Torstein Risdal Hannås satte sågar inn et direkte frikast etter fløyta hadde gått.

I andre omgang ble forskjellen større og større, og Otra rykket i fra, takker være mange gode prestasjoner og kombinasjoner.

Flere av spillerne gjorde comeback etter noen års fravær, Andreas Erdvig var en av de, er vel ca 10-11 år siden han spilte i ei Otradrakt, samme med Thomas Myrvold Fredheim og Stian Syvertsen som er tilbake i Otratrøya. Gøy også var det å se unggutten Sondre Hodne debutere på Herrelaget, mål ble det også.