Stopp i all organisert idrett, trening og konkurranse

Postet av Ski den 12. Mar 2020

Klar melding fra Idrettsforbund og skiforbund. Stopp i all organisert aktivitet inntil videre, dvs Norges Skiforbund avlyser alle konkurranser ut april mnd. Skikretsen har avlyst alle renn på sin terminliste resten av sesongen.

Avlyses ut april!

Norges Skiforbund anbefaler at all breddeaktivitet i organisasjonen opphører for resten av sesongen og frem til 30. april. Dette besluttet Skistyret i et møte torsdag formiddag, som et tiltak for å bidra til å hindre spredning av Koronaviruset og lette belastningen for lokale helsemyndigheter.   

Norges Skiforbund vil understreke viktigheten av at alle våre medlemmer, klubber og kretser tar ansvar for å bidra i den dugnaden vi alle nå må ta del i.

Informasjon om coronaviruset:
I tråd med utviklingen av korona-viruset i Norge er det mange klubber og lag som har spørsmål i tilknytning til planlegging og gjennomføring av større arrangementer/konkurranser.

Norges idrettsforbund vil til en hver tid har oppdaterte nettsider hvor de fortløpende oppdaterer relevant informasjon om korona-viruset basert på råd og anbefalinger fra offentlige myndigheter.




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.