12 åringene reddet æren

Postet av Håndball den 21. Jan 2019

Blide jenter fra J16

Lørdag 19. jan var det et knippe gode håndballkamper i Otrahallen, resultatmessing var det ikke så bra men mye og god underholdning i spennende og fartsfylte kamper.

Først ut var Jenter 13, som møtte serieleder Giv Akt/Sprangereid. Her var Giv Akt det sterkeste laget, men Otrajentene var en stund kun et mål bak. Det endte med 12-16 tap i denne kampen.

Neste kamp var Jenter 14, som møtte Kristiansand 2. Det ble også et tap i denne kampen, men absolutt fremskritt. Otra spilte i perioder meget bra, og er jevngode med KIF. Trenger bare det siste på avslutningene før det blir seier.

Så var det Gutter 12 sin tur, kampen startet jevnt. Men så satte Otragutta inn avtalene sine og dro sakte men sikkert  fra, men slappet litt av mot slutten av omgangen. Motstander Holum kom da litt inn i kampen før pause.. I andre omgang var det omtrent samme gameplan. Men nå holdt Otra presset opp til siste fløytesignal.

Neste lag ut var J16, de møtte Lia IL (Grimstad håndball). Vi hadde håp om å innkassere sesongens første poeng i dag, men det ville seg ikke. Lia spilt god og meget rask håndball, og vi ble straffet hardt for våre offensive feil, en småsyk Sofie i mål kunne lite gjør med alle kontringene. Det endte med 20-29 tap til slutt

Siste lag ut var Jenter 12, jentene satte ut i ett veldig tempo, og ledet ganske klart meste hele første omgang. Men motstanderne fra Gimletroll gav ikke opp og kjempet seg tilbake i kampen i andre omgang. Dette endte med en triller-avslutning dere lagene byttet på å lede de siste minuttene og Otrajentene fikk satt det siste utligningsmålet sekunder før slutt.