Restriksjoner treningssenteret

Postet av Otrahallen den 5. Mai 2021

Det er mye smitte på Sørlandet. Det er nå 5 dager karantene på treningssenteret dersom du er uvaksinert og har vært i Lindesnes, Lyngdal, Vennesla, Farsund eller Kristiansand kommuner siste dager på reiser som ikke er absolutt nødvendige. Ellers er ikke treningssenteret lenger bare forbeholdt medlemmer fra Evje og Hornnes kommune.


0 Kommentar

Nye restriksjoner

Postet av Otrahallen den 1. Apr 2021

Nye restriksjoner i Treningssenteret.


Vi er veldig heldige som bor i en kommune uten smitte per dags dato. Otrahallen helse- og treningssenter prøver hele tiden å være i forkant av myndighetenes tiltak. De sier nå at bare innbyggere i kommunen kan bruke treningssenteret.

Vi har nå begrenset dette til at kun innbyggere i gamle Hornnes kommune vil ha tilgang til senteret i en periode. Det betyr i praksis innbyggere på vestre side av Otra med Senum i nord. Det er to hovedgrunner til dette. 


1. Vi vil begrense antall medlemmer i lokalene. 


2. Vi har også inntrykk av at innbyggere på Evjesiden er noe mer uforsiktige i forhold til smittevernet. Ifølge bilruta er det også langt større trafikk til Kristiansand fra Evje enn fra Hornnes, noe som kan bringe smitte til bygda. Befolkningen bor også tettere, særlig rundt sentrum. 


Evjes befolkning vil imidlertid kunne delta på gruppetimene som vil være ute etter påske. Vi oppmuntrer til å ta Tufteparken ved EH-banen i bruk i perioden. Evjeinnbyggere vil kunne benytte senteret ved legemelding eller fremvist koronatest siste døgn.


Tiltaket vil tre i verk fra mandag 12. april og varer i første omgang i 2 uker. Vi beklager selvsagt dette, men håper på forståelse.
0 Kommentar

Informasjon om treningssenteret  

Postet av Otrahallen den 19. Mar 2020

Treningssenteret er i utgangspunktet stengt frem til 26.mars. Det kan for øyeblikket se ut som det blir stengt også etter den tid. Medlemmer blir kompensert. Medlemmer som er på avtalegiro vil ikke bli trukket i april. Det er for sent å gjøre noe med trekket som går i disse tider. Det har ligget i nettbanken hos hver enkelt en stund. Medlemmer som har betalt med kort vil få utvidet sitt medlemskap tilsvarende den tiden senteret har vært stengt. Hver enkelt må få dette gjort på kontoret hos Olav når medlemstiden går ut.

Vi beklager på det sterkeste den situasjonen som har oppstått og det er lite vi kan gjøre. Som en hyggelig gest vil hvert medlem få lov til å ta med seg en gjest i en måned når restriksjonene opphører!


0 Kommentar

Frysing av treningsavgift

Postet av Otrahallen den 14. Mar 2020Dersom stenging av treningssenteret blir langvarig vil medlemmene få fryst medlemskapene sine, hvordan dette løses i praksis må vi finne ut av. NB! Avtalegirotrekket som forfaller 20. mars går som planlagt, men vi kan gjøre justeringer/stoppe april trekket.

0 Kommentar

Treningssenteret stengt

Postet av Otrahallen den 12. Mar 2020

reningssenteret stengt! Regjeringen har i dag beordret alle treningsentre om å stenge.Tiltakene gjelder fra klokken i dag 12. mars klokken 18.00 til 26. mars 2020.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline