Gruppetimer påmelding

Postet av Otrahallen den 23. Sep 2021

Det hadde vært fint om dere førte dere opp på reserveplass når timene dere er interesserte i er fulle. Da får vi et bedre inntrykk av behovet for gruppetimer. Når timene kanskje er fulle og det bare møter opp 2/3 av de som har skrevet seg opp, så kan det være vanskelig å få et inntrykk av behovet for timer. Også viktig at dere strykes dere fra listen om dere blir forhindret. Vi ønsker å gi dere et godt tilbud, men ønsker heller ikke timer med få deltakere.


0 Kommentar

Slutt på coronarestriksjonene

Postet av Otrahallen den 16. Jun 2021

Vi håper nå at vi slipper å sette i verk nye tiltak. Vi ivaretar smittevernhensyn på selve senteret, men ønsker alle velkommen til trening! Det er oppslag som viser hvordan dere skal opptre.

0 Kommentar

Restriksjoner treningssenteret

Postet av Otrahallen den 5. Mai 2021

Det er mye smitte på Sørlandet. Det er nå 5 dager karantene på treningssenteret dersom du er uvaksinert og har vært i Lindesnes, Lyngdal, Vennesla, Farsund eller Kristiansand kommuner siste dager på reiser som ikke er absolutt nødvendige. Ellers er ikke treningssenteret lenger bare forbeholdt medlemmer fra Evje og Hornnes kommune.


0 Kommentar

Nye restriksjoner

Postet av Otrahallen den 1. Apr 2021

Nye restriksjoner i Treningssenteret.


Vi er veldig heldige som bor i en kommune uten smitte per dags dato. Otrahallen helse- og treningssenter prøver hele tiden å være i forkant av myndighetenes tiltak. De sier nå at bare innbyggere i kommunen kan bruke treningssenteret.

Vi har nå begrenset dette til at kun innbyggere i gamle Hornnes kommune vil ha tilgang til senteret i en periode. Det betyr i praksis innbyggere på vestre side av Otra med Senum i nord. Det er to hovedgrunner til dette. 


1. Vi vil begrense antall medlemmer i lokalene. 


2. Vi har også inntrykk av at innbyggere på Evjesiden er noe mer uforsiktige i forhold til smittevernet. Ifølge bilruta er det også langt større trafikk til Kristiansand fra Evje enn fra Hornnes, noe som kan bringe smitte til bygda. Befolkningen bor også tettere, særlig rundt sentrum. 


Evjes befolkning vil imidlertid kunne delta på gruppetimene som vil være ute etter påske. Vi oppmuntrer til å ta Tufteparken ved EH-banen i bruk i perioden. Evjeinnbyggere vil kunne benytte senteret ved legemelding eller fremvist koronatest siste døgn.


Tiltaket vil tre i verk fra mandag 12. april og varer i første omgang i 2 uker. Vi beklager selvsagt dette, men håper på forståelse.
0 Kommentar

Informasjon om treningssenteret  

Postet av Otrahallen den 19. Mar 2020

Treningssenteret er i utgangspunktet stengt frem til 26.mars. Det kan for øyeblikket se ut som det blir stengt også etter den tid. Medlemmer blir kompensert. Medlemmer som er på avtalegiro vil ikke bli trukket i april. Det er for sent å gjøre noe med trekket som går i disse tider. Det har ligget i nettbanken hos hver enkelt en stund. Medlemmer som har betalt med kort vil få utvidet sitt medlemskap tilsvarende den tiden senteret har vært stengt. Hver enkelt må få dette gjort på kontoret hos Olav når medlemstiden går ut.

Vi beklager på det sterkeste den situasjonen som har oppstått og det er lite vi kan gjøre. Som en hyggelig gest vil hvert medlem få lov til å ta med seg en gjest i en måned når restriksjonene opphører!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline